Nieuws

Ook dit seizoen was SV De Leuker weer goed vertegenwoordigd tijdens de Internationale Open Wedstrijd van SV Op De Korrel in Bemmel.

Met een groep van 6 geweerschutters (John Willems, Jacques Brouwers, Thei Neuen, Chris de Boer, Cor Driessen, Jos Lamerigts) en 2 pistoolschutters (Ed Eurlings en Wilbert Beurskens) hebben we deelgenomen aan de wedstrijd.

De individuele resultaten waren niet naar ieders wens, echter waren onze schutters toch in de hogere regionen van de uitslagen terug te vinden. Met name Ed Eurlings heeft tijdens deze wedstrijd uitmuntend geschoten en eindigde in de Heren B klasse bij de pistoolschutters als 2e.

Voor Chris de Boer en Wilbert Beurskens verliep de wedstrijd niet geheel vlekkeloos. Zij kampten gedurende de wedstrijd met problemen aan het wapen.

De komende maanden volgen er nog een behoorlijk aantal wedstrijden waaraan schutters van SV De Leuker deel zullen nemen. Laten we hopen op een heel succesvol seizoen waarin we de nodige prijzen mee naar huis kunnen nemen. 

Wedstrijdleiding lucht