Naleving Coronamaatregelen

Geachte leden,

Het gaat de goede kant op en er is weer meer mogelijk.

Bij SVDL zie je dat we meer schietbanen voor de vuurschutters hebben gerealiseerd.

Het wordt langzaamaan weer drukker en de gezelligheid krijgt ook weer een kans.

Maar we zijn er nog niet.

De coronaregels zijn en blijven voorlopig nog van toepassing. Dat betekent dat we de anderhalve meter afstand nog steeds moeten bewaren.

Ook is het maken van een reservering binnen onze vereniging nog steeds een verplichting.

Zowel binnen als buiten staan stoelen klaar waar we als leden kunnen plaatsnemen.

De zitplaatsen zijn gemerkt met kruisjes en het is niet de bedoeling dat er met de stoelen gesleept wordt omdat we dan de afstandsregels niet nakomen.

Het is zeker niet de bedoeling dat er stoelen van binnen worden bijgeplaatst als het buiten goed toeven is, hoe begrijpelijk dat ook is.

We moeten nog even geduld hebben en afstand bewaren, handen ontsmetten en rekening houden met elkaar en met de wetgeving. Let vooral op de 1,5 meter afstand en volg eventuele aanwijzingen van een bestuurslid a.u.b. op.

Fijn weekeinde allemaal,

Namens het bestuur,