Wedstrijd Nieuws

AK Landgraaf 2020

Ook dit seizoen hebben een aantal luchtschutters weer deelgenomen aan het

AK 2019 – 2020 van district 4. Dit vond plaats bij SV Doeltreffers in Landgraaf.

We werden weer zeer gastvrij ontvangen door hun.

Na de verplichte wapenkeuring konden de schutters hun schietplek klaar gaan maken.

SV Doeltreffers maakt gebruik van elektronische banen, hierdoor is het totale schotbeeld altijd duidelijk zichtbaar en kunnen eventuele aanpassingen in houding of aan het wapen snel en gemakkelijk gedaan worden.

Onze pistoolschutters waren tijdens dit AK in de voorste regionen van de uitslagen te vinden.

Met een 1e plek bij de Heren A voor Gino, een 1e plek bij de Heren B voor Ed en een

3e plek voor Wilbert bij de Heren Hoofdklasse kunnen we wel zeggen dat we het als

SV De Leuker het netjes gedaan hebben.

Roermond Open 2020

Van 16 januari t/m 19 januari was onze vereniging de gastheer voor schutters uit Nederland en Duitsland tijdens het Roermond Open 2020.

We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement met alweer meer deelnemers dan in 2019. We mochten niet alleen deelnemers uit district 4 verwelkomen maar ook van elders uit het land en uit Duitsland.

Alle gasten konden genieten van een stuk vlaai of cake van onze sponsor Bakkerij Gommans in Swalmen. Zoals elk jaar is heeft Ricks dit ook nu weer perfect geregeld met de bakker en konden we elke dag verse vlaai en cake ophalen.

Verder mochten we dit jaar nog een nieuwe sponsor van het Roermond Open verwelkomen. Konings Ademlucht uit Roermond stelde een aantal flessen lucht beschikbaar waar de deelnemers hun cilinders weer konden vullen en zorgde hij ook voor een extra attentie in de vorm van een pen voor de deelnemers. Voor deelname van deze sponsor gaat een bedankje uit naar Ed.

De deelnemers aan het Roermond Open waren allemaal heel erg positief over de accommodatie en de ontvangst door onze vereniging. Je ziet dan ook behoorlijk aantal deelnemers die al vaker bij ons geweest zijn. Daarnaast konden we ook weer nieuwe deelnemers verwelkomen.

De voorlopige uitslagen zijn nu nog bij de DTC maar hierin is wel al te zien dat onze schutters toch weer bovenaan geëindigd zijn.

We hopen ook in 2021 weer het Roermond Open als ranking te mogen organiseren.